Як правіла, невялікія птушкі з доўгімі і завостранымі хвастамі, шэра-бурым ці вохрыстым апярэннем. У многіх цвыркуновых ёсць выразныя цёмныя палосы на крылах і/ці ніжняй частцы тулава. Большасць з іх жыве ў лесе. Часта здабываюць ежу, караскаючыся па густой непраходнай расліннасці або пераследуючы здабычу на зямлі.
Wilderness
Вітаю!
Сообщить об опечатке
Текст, который будет отправлен нашим редакторам: