Птушкі масай 20-42 г, маюць карычневае, шэрае ці белае апярэнне, а таксама цёмна-карычневы ці чорны раёк (вясёлкавую абалонку). Пералётныя. Як правіла, насяляюць адкрытыя тэрыторыі. Рацыён складаецца з казурак, насення і травы. Вядуць дзённы лад жыцця.
Wilderness
Вітаю!
Сообщить об опечатке
Текст, который будет отправлен нашим редакторам: